Главная ›  Украина ›  Черниговская область ›  Щорс › Декоративний "музичний" паровозик — клумба прикрасив🙂 постамент пам'ятника біля будинку культури.Клумба пересувна, коли з'явиться можливість для встановлення фонтану чи іншого пам'ятника, він "переїде" в інше місце😊.

Декоративний "музичний" паровозик — клумба прикрасив🙂 постамент пам'ятника біля будинку культури.Клумба пересувна, коли з'явиться можливість для встановлення фонтану чи іншого пам'ятника, він "переїде" в інше місце😊.

Декоративний "музичний" паровозик - клумба прикрасив🙂 постамент пам'ятника біля будинку культури.Клумба пересувна, коли з'явиться можливість для встановлення фонтану чи іншого пам'ятника, він "переїде" в інше місце😊. Виготовлені паровозик і вагончики майстерними руками працівників будинку культури - Миколою Козіком, Сергієм Поповим та Святославом Колодочкиним, а веселе "обличчя" намалювали Наталія Волокушина та Вікторія Шарапата. Квіткове оформлення від Світлани Горбатович.Ідея належить начальнику відділу культури і туризму Наталії Добненко.Сподіваємось негативних емоцій дана декорація не спричинить😊Плануємо з часом її доповнити)) Велике прохання не псувати паровозика🙃🙂