Главная ›  Украина ›  Житомирская область ›  Коростень › Надвечір 14 вересня до Коростенського відділення поліції надійшло повідомлення про двох чоловіків, які на околиці райцентру орудують бензопилою у посадці.

Надвечір 14 вересня до Коростенського відділення поліції надійшло повідомлення про двох чоловіків, які на околиці райцентру орудують бензопилою у посадці.

Надвечір 14 вересня до Коростенського відділення поліції надійшло повідомлення про двох чоловіків, які на околиці райцентру орудують бензопилою у посадці. На місце події виїхали правоохоронці. Вже за кілька хвилин на польовій дорозі вони зупинили «Газель». Ні 30-річний водій, ані його 26-річний пасажир жодних документів, які засвідчували б походження соснових колод у вантажному відсіку їх автівки, не мали. Згодом чоловіки пояснили, що зрубали деревину незаконно, оскільки хотіли «запастися дровами на зиму». За чинним законодавством за незаконну порубку лісу чи крадіжку деревини передбачено покарання від штрафних санкцій і аж до 3 років ув’язнення. © Головне управління Національної поліції в Житомирській області