Главная ›  Украина ›  Житомирская область ›  Бердичев › що ж так останні час, стало скучно, в день спілкуєшся з різними людьми, а коли приходиш додому сідаєш за "квадратну коробку" щось шукаєш там, щось дивишся, слухаєш, а час летить.

що ж так останні час, стало скучно, в день спілкуєшся з різними людьми, а коли приходиш додому сідаєш за "квадратну коробку" щось шукаєш там, щось дивишся, слухаєш, а час летить.

що ж так останні час, стало скучно, в день спілкуєшся з різними людьми, а коли приходиш додому сідаєш за "квадратну коробку" щось шукаєш там, щось дивишся, слухаєш, а час летить. проходить день за днем.як буває, що не вміємо ми цінувати моменти нашого життя, а хочеться щоб деякі події повторювалися або люди яких ми любимо були рядом. Як цей інтернет затягує нас, от що ми тут знайдемо, багато хто відповість, що друзів, можливо любов - насправді це не так, це дуже рідко буває. Слово ДРУГ потрбно заслужити, друзі пізнаються в бідді і радості, і це буває уходить багато часу!!!! А дівчину шукати в інтернеті, мабуть це безглуздо.Люди спілкуються, знайомляться, гуляють і на цьому все, а частіше буває що перестають спілкувати і в мережі(. Насправді дівчині буде приємніше, коли з нею познайомляться в парку, в коледжі, в іншому місці, це можу бути спонтанно но це буде приємно, і запомниться, можливо це буде першим записом в вашшій сторінці життя, а не в контакті(. Щоб ввечері молодь гуляла містом це мабуть уже рідкість, або в тут завісають або десь в клубах запивають(. Що ж нам потрібно зробити, щоб це все змінити?

user#155399399
Александрова Дана
06 дек. 2014 в 21:31
Отключить интернет 😊