Главная ›  Украина ›  Сумская область ›  Конотоп › 🆘🆘🆘Коли просиш допомогу головне щоб тебе почули!! !🆘🆘🆘 ⚠⚠⚠Будь ласка, розмістіть потрібна допомога дитині!⚠⚠⚠ Дорогі наші добрі серця.

🆘🆘🆘Коли просиш допомогу головне щоб тебе почули!! !🆘🆘🆘 ⚠⚠⚠Будь ласка, розмістіть потрібна допомога дитині!⚠⚠⚠ Дорогі наші добрі серця.

🆘🆘🆘Коли просиш допомогу головне щоб тебе почули!!!🆘🆘🆘 ⚠⚠⚠Будь ласка, розмістіть потрібна допомога дитині!⚠⚠⚠ Дорогі наші добрі серця. ⚠⚠ПОДАРУЙТЕ ДИТИНІ ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО⚠⚠ Будь ласка, натисніть ❤- мені подобається, кожен репост може допомогти. Збір коштів на лікування та реабілітацію дитини Шепеля Олександра (07.09.2006р) Сашко народився здоровою дитиною, ріс та розвивався як свої однолітки. В п"ять років здоров"я хлопчика погіршилось. Був поставлений рідкісний діагноз: Розсіяний (демієлізуючий дисемінірований) єнцефалоеміліт крупновузлова форма, неактивна фаза. До восьми років Сашко вдало боровся з хворобою, не зважаючи на часті погіршення здоров"я , та продовжував жити як звичайні дітки. У вересні 2014 року перенесена вірусна інфекція та висока температура дали ускладнення. Олександр потрапив до реанімаційного відділення Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, де з 15.06-23.09.2014р. перебував у стані коми та переніс судоми. Після такого стану появились супутні діагнози: Демелінізіруючий десеменірований енцефалоемеліт, крупно-вузлова форма, в стадії загострення. Спастичний тетрапарез, стійкі рухові розлади. Дислалія. Ангопатія сітківки ока. Диспластична кардеопатія. Сашкові знадобився час на те щоб навчитися розмовляти знову, та навчитися самостійно їсти. Через пів року Сашко навчився сидіти та тримати речі в руках. Кожні два-три місяці дитина проходить курс лікування та реабілітації в обласній дитячій Сумській клінічній лікарні та Сумському реабілітаційному центрі матері та дитини. Раз у пів року дитина потребує лікування дуже дорогими ліками БіоВен. Зараз дуже потрібна реабілітація в м. Трускавець в Міжнародній Клініці ім. Козявкіна. Олександр дуже життєрадісна та сильна духом дитина, він мужньо бореться з усіма труднощами, та дуже хоче знову навчитися ходити та бігати. Сашкові дуже хочеться знову ходити до школи разом із своїми однокласниками, знайти вірних та люблячих друзів. До цього часу ми лікувалися своїми коштами, але зараз всі сімейні кошти та збереження витрачені тому ми змушені звернутися по допомогу. Допоможіть Сашкові стати здоровою та щасливою дитиною, знову відчути радість дитинства. Не залишайтесь байдужими. Для нас буде цінною будь яка допомога. Дякуємо усім заздалегіть. Мама Карпенко Вікторія Олегівна тел. 0983781173 НОМЕР КАРТИ ПРИВАТ БАНКУ 5168 7555 2103 0276 НОМЕР КАРТИ ОЩАДБАНКУ 5167 4900 7687 9999 ⛔⛔⛔ Необхідна сума 15 000 грн⛔⛔⛔