Главная ›  Украина ›  Сумская область ›  Конотоп › В Конотопі встановили пам’ятний хрест воїнам, які загинули за Україну 27 травня, на перехресті вулиць Коновальця та Амосова відбувся мітинг з нагоди відкриття пам’ятника воїнам, які віддали життя за Україну.

В Конотопі встановили пам’ятний хрест воїнам, які загинули за Україну 27 травня, на перехресті вулиць Коновальця та Амосова відбувся мітинг з нагоди відкриття пам’ятника воїнам, які віддали життя за Україну.

В Конотопі встановили пам’ятний хрест воїнам, які загинули за Україну 27 травня, на перехресті вулиць Коновальця та Амосова відбувся мітинг з нагоди відкриття пам’ятника воїнам, які віддали життя за Україну. Відкриття монументу пам'яті героїв відбулось в рамках всеукраїнської акції «Пам'ять нації», під час якої активісти в різних містах України встановлюють пам’ятні хрести на честь героїв сьогодення — бійців, котрі поклали життя за Вітчизну в російсько-українській війні. Разом із представниками Цивільного Корпусу вшанувати пам’ять героїв зібралися жителі міста, представники влади, громадських організацій тощо. http://topkonotop.com/v-konotopi-vstanovili-pamyatnij-hrest-voyinam-yaki-zaginuli.html

user#441979283
Феоклистова Ольга
12 авг. 2017 в 10:37
[id49072975|Юрий], Привет .Рисую на фуболках,другой одежде и предметах декора.С радостью розрисую вашу любимую вещь или базовую одежду,которую смогу помочь выбрать вам.Воплотите свои фантазии в жизнь!Пишите в личку!
user#49072975
Лукшиц Юрий
02 июн. 2017 в 12:01
Опитування громадської думки провели?