Главная ›  Украина ›  Сумская область ›  Конотоп › На Конотопщині змагалася допризовна молодь. На базі Державного професійно—технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулася районна спартакіада серед допризовної молоді.

На Конотопщині змагалася допризовна молодь. На базі Державного професійно—технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулася районна спартакіада серед допризовної молоді.

На Конотопщині змагалася допризовна молодь. На базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулася районна спартакіада серед допризовної молоді. У змаганнях узяли участь 13 шкільних команд та команда ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей». Юнаки мірялись у прудкості, силі, стрільбі: біг 100 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1, подолання смуги перешкод, крос 3000 метрів, стрільба з малокаліберної зброї. Змагання були дуже цікаві та напружені, адже змагалися майбутні захисники України. Переможці в особистому заліку нагороджені пам`ятними відзнаками; в командному заліку - грамотами Конотопської районної державної адміністрації. Всеукраїнська Спартакіада серед допризовної молоді проводиться з метою визначення рівня фізичної підготовки допризовної молоді, ступеню їх фізичної готовності до служби у Збройних силах України, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом та для визначення збірної команди району для участі у обласній спартакіаді. В рамках національно-патріотичного виховання 50 учнів навчально-виховних комплексів Конотопського району відвідали музей КІСумДу, а також мали можливість випробувати себе в стрільбі в тирі КІСумДУ; та в збиранні та розбиранні автомата в Конотопському об’єднаному міському військовому комісаріаті. https://www.05447.com.ua/article/1627595 Джерело: Конотопська РДА