Главная ›  Украина ›  Сумская область ›  Бурынь › Акцію на підтримку Сенцова влаштували сумські студенти Студенти сумського вишу влаштували інформаційний флешмоб на підтримку політичного в’язня Російської Федерації, режисера Олега Сенцова.

Акцію на підтримку Сенцова влаштували сумські студенти Студенти сумського вишу влаштували інформаційний флешмоб на підтримку політичного в’язня Російської Федерації, режисера Олега Сенцова.

Акцію на підтримку Сенцова влаштували сумські студенти Студенти сумського вишу влаштували інформаційний флешмоб на підтримку політичного в’язня Російської Федерації, режисера Олега Сенцова. Дар`я Данилова, організаторка акції: “Сьогодні рівно 16й день, як голодує Олег Сенцов. Ми вирішили провести інформаційний флешмоб – вийти з табличками, розказати своїм студентам, що є політв’язні, бо як не дивно, що в новинах говориться про це, нажаль, студенти про це не знають. Нагадаємо, Олег Сенцов був затриманий у Криму російськими спецслужбами у березні 2014-го року. Його звинуватили в організації терористичного акту в Криму. У 2015му році його засудили на 20 років позбавлення волі. Цьогоріч, 14 травня Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити політв’язнів, які знаходяться у російських тюрмах. https://www.youtube.com/watch?v=YVgmgFCrYOQ