Главная ›  Украина ›  Сумская область ›  Бурынь › Автокефалія для України: «гібридний бунт» в Сумській єпархії Московської церкви Ми насолоджуємося пізньою весною, а саме зараз у Сумах продовжують здійснювати брутальний вплив на священиків УПЦ МП.

Автокефалія для України: «гібридний бунт» в Сумській єпархії Московської церкви Ми насолоджуємося пізньою весною, а саме зараз у Сумах продовжують здійснювати брутальний вплив на священиків УПЦ МП.

Автокефалія для України: «гібридний бунт» в Сумській єпархії Московської церкви Ми насолоджуємося пізньою весною, а саме зараз у Сумах продовжують здійснювати брутальний вплив на священиків УПЦ МП. Оскільки місцевий архієрей УПЦ МП не проявив «рвєнія і послушанія», і не бажав чинити тиск на священиків, вимагаючи заповнення бланків до святійшого Варфоломія, то у єпархії організували «збір підписів знизу». За нашими даними, вислужуючись перед Москвою, благочинний Микола С...уз зорганізував збір та заповнення бланків. Благочинний, це середня управлінська ланка в церкві. Очевидно, Москва підкопуває і таких. Цей благочинний фактично порушує ст. 5 «Закону совісті та релігійних організацій», втручаючись в життя парафій. Дорогі отці, тримайтеся. Нічого не підписуйте. Потерпіть ще трошки. Це якраз надходить час правди. Не може такого бути, щоб чесних священиків не було кому захистити у нашій країні. Журналіст - Лана Самохвалова https://glavcom.ua/columns/lanasamaxvalova/avtokefaliya-dlya-ukrajini-gibridniy-bunt-v-sumskiy-jeparhiji-moskovskoji-cerkvi-494655.html