Главная ›  Украина ›  Луганская область ›  Северодонецк › Коментар одного з потерпілого: повістка повісткою, та перенесли ще на місяць до 31 липня цей — призив, так вони мовчать і наглим чином заманюють до себе людей, молодих хлопців які можуть вчиться та й ще з дітьми!

Коментар одного з потерпілого: повістка повісткою, та перенесли ще на місяць до 31 липня цей — призив, так вони мовчать і наглим чином заманюють до себе людей, молодих хлопців які можуть вчиться та й ще з дітьми!

Коментар одного з потерпілого: повістка повісткою, та перенесли ще на місяць до 31 липня цей — призив, так вони мовчать і наглим чином заманюють до себе людей, молодих хлопців які можуть вчиться та й ще з дітьми! А я все ніяк не міг зрозуміти чому вони мене за різними числах ганяють по лікарям, щоб я приїжджав. А я на хвилинку, живу в 5 годинах від міста Сєвєродонецьк, так вони і чути цього не захотіли! Гаразд вже і на це я закрив очі, але як там все без відповідально ставляться до молодих хлопців які не розуміють що вони хочуть від них, і мало того самі ці тітки які сидять у 2 кабінеті не знають. Військкомат відкривається о 8:00, я прийшов раніше о 6:50 і там вже було близько 27 хлопців під палаючим сонцем чекають біля дверей своєї черги. Зайшов у 2 кабінет, сиділа досить таки товста жінка на вигляд 50 років перевіряла мої документи, каже — у тебе все є, і ксерокопії і характеристика, через 5 хвилин взяла мою справу більш досвідчена дівчина на вигляд 30 років, темне волосся — звали Олена і сказала — що у мене нічого цього немає, ксерокопії старі ще зі школи, а характеристика з 10 класу, теж взагалі стара. Спасибі їй хоч 10 раз не бігав як було з тієї літній товстою жінкою яка по 100 раз не могла нормально подивитися мою справу і сказати що не вистачало. Після всієї медкомісії пройденою, мені був поставлений діагноз скаліоз і зір поганий. Тут і починається це Кидалово! по іншому і не назвеш! 3 кабінет — Запам’ятайте! 3! Чоловік завів мене туди на вигляд 50 років , подивився мою справу і почав заговорювати мене словами — що у тебе всі ці хвороби ніяк не позначаються на здоров’ї, тому що я так вирішив (його абсолютно не хвилювало що у мене написано було по хворобах від рук лікарів)! Почав заговорювати хто у мене батьки, говорив що піду я далі вчиться — я йому кажу Так, а він — Мені потрібна довідка з Нового місця навчання, зажадав щоб я її приніс 20.07.2020 року, і швиденько мені простянув якийсь папірець закритий іншим папірцем на підпис. Мій мозок не зреагував вчасно, так як знаходився в стані шоку від кількістю його інформацією і того що він наобіцяв — якісь красиві гори в армії … Я підписав, через хвилину я вже стояв у 2 кабінеті для того щоб ще раз розглянули мені мою справа . І тут УВАГА !!! цей чоловік з 3 кабінету підходить до мене і каже що я забув якийсь папірець, я не встиг збагнути і взяв її! прийшовши додому виявилося що це — Повістка! ..прошу з’явітися з речами по адресу..на 21.07.2020! Розумієте? Навіть якби я 20.07.2020 року приніс йому якимось чином довідку з місця мого 5 курсу навчання (навіть ще результат зно немає), це мені б не допомогло, тому що на наступний день я б уже стояв з речами в армію! Це ще дипломи не прийшли за 4 курс в університеті. Прошу МАКСИМАЛЬНОГО репосту! на момент цього запису я пишу 05.07.2020 я просто так це не залишу. Вони повинні понести покарання за всіма законом Конституції України, справа піде в штаб Президента України, а також Суд! http://severodonetsk.hostenko.net/?p=265

user#355304183
Есипыч Жека
06 авг. 2020 в 18:47
Звони лучше в прокуратуру, всп, там найдут управу на охеревших🤷‍♂️
user#605966743
Цезарь Гай-Юлий
05 авг. 2020 в 18:26
Это у них в порядке вещей. Разнарядка пришла набрать "мяса" и пофиг что с человеком будет. Знакомого 23.07.20 в 6:30 выдернули чуть ли не с постели БЕЗ ПОВЕСТКИ!!! (чел это жалеет что надо было вызвать полицию, что мол какие-то неизвестные в военной форме куда-то везти собрались, но решил для начала не скандалить) 2 дяденьки в форме на "белой машинке". Повезли значит его в военкомат "типо" медкомиссию, а он уже 2 прошел перед этим городскую и областную. Почему "типо" потому что это не комиссии, а профанация. Мед осмотр на глаз, (а у знакомого обмороки случались, сердце хватало, носовые кровотечения), он сказал об этом, в итоге этот (язык не поворачивается назвать врачом) написал что он годен. Но это рассказ совсем не о том. Значится привезли его сказали ждать ждал он 2-3 часа, потом подошел пресловутый дяденька (Блин я даже не удавлюсь что с кабинета №3 😄😁😁). Первый вопрос: "Готов к труду и обороне? Знакомый: "нет" (указал ряд причин), тот что-то там про закон, конституцию начал ВНИМАНИЕ пространно говорить (заговаривает значится, усыпляет бдительность, а мой знакомый закон знает не хуже его уж поверьте). Знакомый после трёхчасового маринования в этой богадельне начал уже закипать, но всё же сдержался и вежливо послал этого "сотрудника" (без матов и всего прилагающегося просто оборвал разговор). Тот на это, спросил будет ли он писать отказ? Знакомый ответил: "Буду". И этот с №3 кабинета свалил. А знакомого оставили ждать, мариновали его до пол второго (мол даст заднюю что бы побыстрее закончилось всё это: "на всё согласен только дяденька отпустите"). Мда... Перед тем как отпустили снова пришел этот "штрих" и снова за своё: "Отказ писать будешь?", Знакомый написал с указанием причины ( ОПЯТЬ получил от них повестку мол опять на какую-то комиссию) и пошел к юристам потому что: Вызвали без повестки, отвезли чуть ли не силой (если бы знакомый был бы буйным возможно и применили бы её), когда зашел в "журнале посещения" (Есть там у них такой) сказали не расписываться (типо его там не было)+, удержание незаконное (ну то что его мариновали с 6:30 до 13:30 + расценить можно как психологические давление), + фальсификация на мед комиссии. И это я так понимаю не конец истории после очередной мед комиссии надо повидаться узнать, чё они на этот раз выдумают. Тут на не хилое судебное разбирательство тянет и это только 1 человек.