Главная ›  Украина ›  Киевская область ›  Узин › Сказати, що я у шоці, не сказати нічого(((. Усі присутні на цьому засіданні, а це чиновники найвищого рангу(нацполіція, міністерство екології, агенство з водних ресурсів, з захисту навколишнього середовища і багато інших державних організацій все знають.

Сказати, що я у шоці, не сказати нічого(((. Усі присутні на цьому засіданні, а це чиновники найвищого рангу(нацполіція, міністерство екології, агенство з водних ресурсів, з захисту навколишнього середовища і багато інших державних організацій все знають.

Сказати, що я у шоці, не сказати нічого(((. Усі присутні на цьому засіданні, а це чиновники найвищого рангу(нацполіція, міністерство екології, агенство з водних ресурсів, з захисту навколишнього середовища і багато інших державних організацій все знають. Вони знають хто забруднює Рось у Богуславі, Корсунь-Шевченківському, хто зкидає непотріб у Миронівці в Росаву, хто забруднює Томилівку і Бірюки, та зробити усі вони нічого не можуть!!!!! На питання чому, відповіли, що у них, у ВСІХ, зв'язані руки і немає повноважень, перевірити вони нікого не можуть і вплинути на ситуацію також не можуть😤😤😤(((. У Корсуні загинуло у цьому році риби на 265 мільйонів гривень, як прорахувати збиток за знищення річки у Білоцерківському районі мені невідомо. Після таких заяв високопосадовців можуть опуститися руки, та не у нас. Нардеп Ігор Луценко пообіцяв допомогати у вирішенні цього питання, обіцяли і інші нардепи, а саме: 1) Відновити кримінальну справу по забрудненню Росі. 2) Провести перевірки підриємств- забруднювачів( зняти мораторій на такі підприємства, розумію що це буде дуже складно) 3) Максимально посилити контроль за перевіркою діяльності таких підприємств і ще деякі заходи. Ну а ми рухаємося далі😊)

user#304268541
Pale Artur
29 дек. 2018 в 18:22
кто знает расписание маршруток на 30 декабря Узин- Киев
user#424988903
Онищенко Галина
28 ноя. 2018 в 08:27
что вонища продолжается? а ведь можно все проще зделать