Главная ›  Украина ›  Киевская область ›  Обухов › Не будьте байдужими. Більше неділі назад до мене прибилась собака—дівчинка ( думаю її хтось просто викинув), родила 15 цуценят, але через те що був сильний мороз вижив з них тільки один.

Не будьте байдужими. Більше неділі назад до мене прибилась собака—дівчинка ( думаю її хтось просто викинув), родила 15 цуценят, але через те що був сильний мороз вижив з них тільки один.

Не будьте байдужими. Більше неділі назад до мене прибилась собака-дівчинка ( думаю її хтось просто викинув), родила 15 цуценят, але через те що був сильний мороз вижив з них тільки один. На це було жахливо дивитись, а ще страшніше закопувати ці маленькі ні в чому невинних тваринок. Зараз за мамою та її дитинкою я доглядаю. Багато хто задасться питанням, чому я не залишу їх собі.Я би так і зробила, та через те, що в мене є свої два коти та собака не можу цього дозволити. Оскільки знаю скільки уваги вони потребують, особливо коли хворіють, витрачається багато нервів та коштів.Тому буду дуже вдячна та рада, якщо знайдеться домівка для однієї дуже хорошої собаки та її цуценя-хлопчику. Готова оплатити стерилізацію мами, бо часто так і трапляється, що сучки не потрібні через проблему куди діти щенят. Собака неймовірна добра та дружня, буде хорошим другом. Не робить ніякої шкоди. Дзвоніть 066-148-70-31 Лєна.