Главная ›  Украина ›  Киевская область ›  Обухов › Майже триста учнів Козинської ЗОШ незабаром отримають омріяний подарунок: новозбудований спортивний комплекс, та ще й увесь новий спортінвентар і спортивне приладдя.

Майже триста учнів Козинської ЗОШ незабаром отримають омріяний подарунок: новозбудований спортивний комплекс, та ще й увесь новий спортінвентар і спортивне приладдя.

Майже триста учнів Козинської ЗОШ незабаром отримають омріяний подарунок: новозбудований спортивний комплекс, та ще й увесь новий спортінвентар і спортивне приладдя. За ініціативи Козинського селищного голови Валерія Гартіка та за кошти Козинської селищної ради на територій школи звели новий просторий спортивний комплекс, який відповідає усім вимогам. Незабаром відбудеться офіційне відкриття спортивного залу, а допоки тривають закупівлі всього необхідного для повноцінного функціонування комплексу, зокрема, волейбольні сітки, гранати для метання, м’ячі для різних видів спорту, набори сіток та легкоатлетичний бар’єрів, комплекти для гри в шашки і шахмати, комплекти волейбольної та баскетбольної форми, і це лише короткий перелік із запланованого. Через довготривалу процедуру державних закупівель, весь інвентар одночасно не можливо придбати, він надходить поступово. Частину інвентарю уже отримали, а за іншу частину із бюджету Козинської селищної ради перераховано кошти до районного бюджету, у вигляді субвенції для придбання виробів для захисту вікон та стін у спортзалі: сітки, захист на батареї. Спортивний інвернтар: захисні сітки на вікна, захист на батарею шведська стінка, кільця для гри в баскетбол.