Главная ›  Украина ›  Киевская область ›  Обухов › #Київщина: чергове смертельне #ДТП На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 56—річного водія про скоєння наїзду на 71—річну жінку—пішохода, яка переходила проїжджу частину у невстановленому місці.

#Київщина: чергове смертельне #ДТП На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 56—річного водія про скоєння наїзду на 71—річну жінку—пішохода, яка переходила проїжджу частину у невстановленому місці.

#Київщина: чергове смертельне #ДТП На спецлінію 102 надійшло повідомлення від 56-річного водія про скоєння наїзду на 71-річну жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину у невстановленому місці. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що водій рухався на авто #Славута в сторону смт. #Бородянка. В цей час літня жінка намагалася перейти дорогу у забороненому місці. Водій не встиг вчасно зреагувати і збив жінку. Від отриманих травм вона померла на місці пригоди. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Авто власника наразі перебуває на штрафмайданчику. #Поліція звертається до водіїв та пішоходів з проханням дотримуватися правил безпеки! Пішоходам варто пам’ятати, що на слизькій дорозі водіям набагато складніше зупинити автомобіль і вчасно загальмувати. Переходьте проїжджу частину лише в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись у відсутності поблизу рухомих транспортних засобів.

user#13433512
DELETED
01 фев. 2019 в 08:14
пенсіонери такі зараз, бігають через дорогу там де хочуть.