Главная ›  Украина ›  Киевская область ›  Борисполь › Суть міста в одній фотографії. Люди готові натурально порушувати закон, але не збируться разом і не підуть вирішувати питання з нестачею місць та їх вартістю на ринку з адміністрацією міста.

Суть міста в одній фотографії. Люди готові натурально порушувати закон, але не збируться разом і не підуть вирішувати питання з нестачею місць та їх вартістю на ринку з адміністрацією міста.

Суть міста в одній фотографії. Люди готові натурально порушувати закон, але не збируться разом і не підуть вирішувати питання з нестачею місць та їх вартістю на ринку з адміністрацією міста. Дуже кортіло викликати наряд, але ясно, що це нічого не змінить. P.S. не треба влаштовувати демагогії про те, як бідні бабуськи намагаються копійку заробити. Є закон і є громадський порядок. Ніхто не забороняв подати звернення до влади з проханням збільшити кількість торгових точок по місту, враховуючи їх актуальність Анон

user#23568973
Сирык Николай
15 авг. 2018 в 16:45
На территории базара есть платный павильон ,это не настолько дорого что бы начать торговать в необозначеных местными управлениями запрещенными точками сбыта товара. Автор поста прав,но наш город и другие области Украины так и устроены что работать можно там где нельзя, это безусловно неправильно а так же должны приниматься соответствующие законы которые не деформируют нашу торгово-економическую деятельность а и приносят ей малый доход с каждого гражданина. Увы , очень жаль что такие законы принимаются неквалифицированными сотрудниками исполнительной службы ,и даже смешно что утверждению подлежит Каб мин. Было бы правильно если бы народ решал хоть какую то часть составляющей бизнеса ,но всему есть свои за и против.и как правило не в сторону народа)
user#327173299
Плисюк Владислав
15 авг. 2018 в 08:25
Наш уряд створює закони не думаючи про людей
user#21713632
Литвиненко Дмитрий
15 авг. 2018 в 07:15
у нас во всём выборочное законодательство