Главная ›  Украина ›  Хмельницкая область ›  Шепетовка › Українці зможуть отримати закордонний та ID—карту в смартфоні З кінця лютого в додатку "Дія" можна буде отримати електронну ID—карту і закордонний паспорт, які можна буде використовувати для поїздок на поїзді або літаку, але тільки в межах країни.

Українці зможуть отримати закордонний та ID—карту в смартфоні З кінця лютого в додатку "Дія" можна буде отримати електронну ID—карту і закордонний паспорт, які можна буде використовувати для поїздок на поїзді або літаку, але тільки в межах країни.

Українці зможуть отримати закордонний та ID-карту в смартфоні З кінця лютого в додатку "Дія" можна буде отримати електронну ID-карту і закордонний паспорт, які можна буде використовувати для поїздок на поїзді або літаку, але тільки в межах країни.

user#471659269
Клименко Виталий
02 авг. 2020 в 07:29
Українці зможуть отримати закордонний та ID—карту в смартфоні З кінця лютого в додатку "Дія" можна буде отримати електронну ID—карту і закордонний паспорт, які можна буде використовувати для поїздок на поїзді або літаку, але тільки в межах країни. БАРАХОЛКА у вайбері цілодобово Славута,Шепетівка,Нетішин,Остріг.Добавляйся 👉🏻https://invite.viber.com/?g2=AQAxIX0H5AqhrUvpb693192ABQsmZbNNUpMvm%2BI%2BPsoO1TDOO4g1F%2F0De22cXLKB&lang=uk