Главная ›  Украина ›  Хмельницкая область ›  Шепетовка › Airbnb пропонує безкоштовно пожити в будинку Джульєтти: треба тільки розповісти історію свого кохання Сервіс бронювання житла Airbnb пропонує в День усіх закоханих безкоштовно переночувати у славнозвісному будинку Джульєтти у Вероні.

Airbnb пропонує безкоштовно пожити в будинку Джульєтти: треба тільки розповісти історію свого кохання Сервіс бронювання житла Airbnb пропонує в День усіх закоханих безкоштовно переночувати у славнозвісному будинку Джульєтти у Вероні.

Airbnb пропонує безкоштовно пожити в будинку Джульєтти: треба тільки розповісти історію свого кохання Сервіс бронювання житла Airbnb пропонує в День усіх закоханих безкоштовно переночувати у славнозвісному будинку Джульєтти у Вероні. Аби отримати таку можливість, закоханим необхідно підготувати текст англійською мовою, в якому розповісти свою історію кохання і пояснити чому саме вони заслуговують потрапити до будинку Джульєтти та надіслати його представникам сервісу Airbnb до 2 лютого (включно). Переможе лише одна пара — вони будуть першими, кому випаде нагода пожити в цьому будинку. До плану їх перебування входить романтична вечеря від шеф-кухаря мішленівського ресторану, екскурсія Вероною та професійна фотосесія. Дім Джульєтти — одна з найвідоміших споруд Верони, де, згідно легенд, Ромео освідчився Джульєтті у коханні. Кожного дня до Верони приїжджають сотні туристів, аби побачити один з найвідоміших символів кохання.