Главная ›  Украина ›  Хмельницкая область ›  Шепетовка › Американець купив вживаний диван і знайшов там 43 тисячі доларів Він повернув всі кошти попередній власниці, якій диван дістався у спадок від діда Житель Мічигану Говард Кірбі купив в комісійному магазині диван, в якому знайшов 43 тисяч доларів.

Американець купив вживаний диван і знайшов там 43 тисячі доларів Він повернув всі кошти попередній власниці, якій диван дістався у спадок від діда Житель Мічигану Говард Кірбі купив в комісійному магазині диван, в якому знайшов 43 тисяч доларів.

Американець купив вживаний диван і знайшов там 43 тисячі доларів Він повернув всі кошти попередній власниці, якій диван дістався у спадок від діда Житель Мічигану Говард Кірбі купив в комісійному магазині диван, в якому знайшов 43 тисяч доларів. Кірбі розповів, що постійно відчував дискомфорт, сидячи дивані. Дочка Говарда вирішила перевірити подушки всередині і несподівано знайшла там готівку — 43 170 доларів. Після знахідки Кірбі проконсультувався з юристом з приводу прав на ці гроші. Виявилося, що йому не потрібно повертати кошти, але він все рівно звернувся в магазин, щоб знайти попереднього власника. Попередня власниця розповіла, що диван дістався їй у спадок після смерті діда. Жінка навіть не здогадувалась, що він міг там зберігати гроші, тому віддала диван в комісійний магазин. Містер Кірбі повернув всю знайдену суму попередній власниці і розповів, що думав про те, щоб привласнити кошти і постелити новий дах у будинку, але він дуже радий, що кошти вдалося повернути попередній власниці.