Главная ›  Украина ›  Хмельницкая область ›  Шепетовка › В Україні невідомі масово розсилають «заражені» файли на електронну пошту В Україні розгорнулася активна вірусна кампанія, у якій невідомі розсилають заражені rar.

В Україні невідомі масово розсилають «заражені» файли на електронну пошту В Україні розгорнулася активна вірусна кампанія, у якій невідомі розсилають заражені rar.

В Україні невідомі масово розсилають «заражені» файли на електронну пошту В Україні розгорнулася активна вірусна кампанія, у якій невідомі розсилають заражені rar. архіви на електронну пошту. Кіберактивісти просять не відкривати ці файли. Про це написав у Facebook експерт з кібербезпеки Єгор Папишев. Він додав, що вразливість, яка дозволяє вірусу проникати у такі файли (архіви), виявили лише недавно. Щоб не отримати вірус на свій комп’ютер, потрібно оновити програму WinRAR до останньої версії (5.70), бо там виправили вразливість. Також активіст закликає не відкривати підозрілі поштові вкладення від будь-яких відправників. Навіть включно повідомлення від державних сайтів, комунальних служб, відомих сервісів тощо. «При відкритті файлу вірус, використовуючи «заражені» архівні файли, отримує віддалений доступ до хосту жертви (до комп’ютера, телефону тощо, – Ред..)», – пише пан Папишев.

user#151478233
Пересунько Юра
21 июн. 2019 в 14:17
На роботу потрібно людина 18+ . робота фізично не важка. ( Не роздача флаєрів) деталі щодо роботи за номером 0970345564 або. Лс. Адмін не ігнор плз. Срочно треба)