Главная ›  Украина ›  Харьковская область ›  Лозовая › Привіт, я—Джой (але не проти, якщо ти даш мені інше ім‘я). Народився в грудні, і я—німецька вівчарка ( ну майже: мама—вівчарка, тато—гордий дворовий пес, тож маю гідне походження вівчарки і виносливість двірняжки).

Привіт, я—Джой (але не проти, якщо ти даш мені інше ім‘я). Народився в грудні, і я—німецька вівчарка ( ну майже: мама—вівчарка, тато—гордий дворовий пес, тож маю гідне походження вівчарки і виносливість двірняжки).

Привіт, я-Джой (але не проти, якщо ти даш мені інше ім‘я). Народився в грудні, і я-німецька вівчарка ( ну майже: мама-вівчарка, тато-гордий дворовий пес, тож маю гідне походження вівчарки і виносливість двірняжки). Зараз мої вушка висять, цілком ймовірно, що ще встануть ( але я і з висячими вушками дуже гарний). Із документів маю: вуса, лапи (товстенькі), хвіст. Безробітний, але з радістю приступлю на службу -охороняти своє господарство і любих господарів. Із хоббі: ганяти котів, гризти штані господарів, гучно гавкати. Проживаю за адресою: с.Плисове, Лозівський район. Якщо треба, мене привезуть до м.Лозова. P.S.На апетит не жаліюся