Главная ›  Украина ›  Черкасская область ›  Смела › Ліга Чемпіонів 2020 🇺🇦 ⚽ 🏆 🌍 ☣ 🇪🇸 Реал Мадрид 2:3 Шахтар Донецьк 🇺🇦 Український футбольний клуб «Шахтар» з міста #Донецьк (окупований руССкими окупантами РФ з 2014 року.)

Ліга Чемпіонів 2020 🇺🇦 ⚽ 🏆 🌍 ☣ 🇪🇸 Реал Мадрид 2:3 Шахтар Донецьк 🇺🇦 Український футбольний клуб «Шахтар» з міста #Донецьк (окупований руССкими окупантами РФ з 2014 року.)

Ліга Чемпіонів 2020 🇺🇦 ⚽ 🏆 🌍 ☣ 🇪🇸 Реал Мадрид 2:3 Шахтар Донецьк 🇺🇦 Український футбольний клуб «Шахтар» з міста #Донецьк (окупований руССкими окупантами РФ з 2014 року...) на виїзді переміг титулований «Реал» (Мадрид). Щиро вітаємо! Донецький «Шахтар» доволі неочікувано здобув виїзну перемогу у матчі з мадридським «Реалом». Поєдинок відбувався у межах першого туру групового етапу Ліги чемпіонів 2020/2021 #Футбол_UA У першому таймі «гірники» шокували господарів поля, забивши три голи — відзначились Тете, Манор Соломон, а Рафаель Варан забив у свої ворота. У другому таймі мадридці забили двічі, а потім навіть і третій гол, але його скасували після перегляду відеоповтору, бо було положення «поза грою». У підсумку рахунок 3:2 на користь «Шахтаря». Слід зазначити, що через спалах коронавірусу у команді «Шахтар» приїхав на матч далеко не в найсильнішому складі (11 гравців були недоступні). Як звернули увагу в УЄФА, у цьому поєдинку у складі гірників на поле вийшли одразу 8 гравців віком 23 роки або молодші. «Шахтар» виступає у групі B, де крім «Реала» ще є італійський «Інтер» та німецька «Боруссія Менхенгладбах». Донеччани з трьома очками поки очолюють квартет, у «Реала» нуль балів, а «Інтер» та «Боруссія» свій матч грають пізніше. 20 жовтня 2020, у своєму стартовому матчі Ліги чемпіонів київське «Динамо» поступилося туринському «Ювентусу» 0:2. Нагадаємо, що Україна перемогла Іспанію з рахунком 1:0. Вітаємо!